Verschijnt

BINNENKORT

Ben je benieuwd naar de nieuwe boeken die bij ons gaan verschijnen of net verschenen zijn? Op deze pagina plaatsen we de nieuwste titels. 

Aline Timmermans

Lientje Leeuw naar de ogendokter

Lientje leeuw ziet niet zo goed. Vandaag gaat ze naar de ogendokter. In de wachtkamer komt ze haar vriendjes tegen. Zij zien ook niet zo goed. Zouden ze hetzelfde zien als zij? Aline Timmermans - van Herk kreeg in 2021 de diagnose retinitis pigmentosa. Dat wil zeggen dat haar gezichtsveld zich afspeelt als door een kleine koker, wat in de toekomst blindheid veroorzaakt. Als een moeder van twee jonge kinderen viel dit haar erg zwaar, maar ze voelde de behoefte dit gerelateerde prentenboek te schrijven, om te informeren over slechtziendheid.

achterkant.jpg
voorkant.jpg

14,95

ISBN : 9789464494556

Verschijningsdatum : september 2022

Uitvoering : Hardcover

Elsbeth de Jager

Lodewijcks LevensLessen

9789464494587_front.jpg

Alfabetgedichten voor de allerkleinsten. Het leven kan een uitdaging zijn! Sommige dagen gaat het goed en andere dagen wat minder. Lodewijck zit vol acrobatische taalkundige fratsen en heeft voor elke situatie wel een LevensLes paraat. Hij neemt lezers van 9 tot 90 bij de hand en tovert met behulp van hoopvolle en herkenbare gedichten elke keer een glimlach op hun gezichten. Laat jij je ook verrassen en bemoedigen door Lodewijcks veerkracht? Een boekje om steeds weer opnieuw te bekijken en te lezen.

14,95

ISBN : 9789464494587

Verschijningsdatum : oktober 2022

Uitvoering : Paperback

Caro Hegt

Muchteld en de Sanggrant

Na een ruzie met haar ouders ontvlucht Muchteld Stekeling het statige Oude Huis. Ze komt terecht in een hachelijk avontuur met een fanfare, een fontein en de brutale mot Motsart. Diep in de nacht keert ze terug in de Keizerlaan en ontmoet de Sanggrant; een vreemde man die in de kelders van het Oude Huis blijkt te wonen en bij hoog en laag beweert géén vampier te zijn. Hij trekt haar mee zijn eeuwenoude leven in. Als het Oude Huis in gevaar komt door het verleden van de Sanggrant, moeten ze hun krachten bundelen om het tij te keren. Dan blijken een mug en een Sanggrant heel anders over het leven te denken. Kunnen ze ondanks hun verschillen toch samen de vijand verslaan en het Oude Huis redden? Caro Hegt reisde met haar gezin over de hele wereld. Ze vertelde haar kinderen verhalen als ze moesten wachten op vliegvelden of treinstations, als ze uren in een auto door een vreemd land reden, of als ze op plekken logeerden zonder internet en elektriciteit. Nu ze weer in Nederland woont schrijft ze die verhalen op. In dit boek vind je zo’n verhaal.

Book mockup.png

14,95

ISBN : 9789464494228

Verschijningsdatum : augustus 2022

Uitvoering : Paperback

Rocio Calderon

Adriaan en de vlinder Prince

9789464494402_front.jpg

Adriaan de rups heeft een fijn leven in het grote veilige Appelbos, maar zijn onbezorgde leventje veranderd plotsklap als hij de vlinder Prince ontmoet. Prince is gewond aan zijn vleugels en hij zegt tegen Adriaan dat hij in een heftige wervelstorm zijn hele familie is kwijtgeraakt. Adriaan besluit daarop zijn nieuwe vriend te helpen, niet wetende dat zijn hele leven zal veranderen. Dit boek neemt je mee langs spannende avonturen waarbij de beiden vrienden een paar belangrijke lessen leren. Hoe zwaar de situatie ook is, er is altijd hoop als je niet opgeeft. Blijf geloven in jezelf. Rocío Calderon is moeder van twee mooie jongens: Chavez en Joaquin. Verhalen bedenken stroomt al vanaf jonge leeftijd door haar bloed. Vol liefde en passie heeft zij aan dit kinderboek gewerkt. Doormiddel van verhalen wil Rocio zowel jong als oud moed inspreken. En duidelijk maken, dat je als mens - in welke omstandigheid dan ook - nooit de hoop op moet geven, maar juist door moet zette

22,95

ISBN : 9789464494402

Verschijningsdatum : september 2022

Uitvoering : Paperback