top of page

Verschijnt

BINNENKORT

Ben je benieuwd naar de nieuwe boeken die bij ons gaan verschijnen of net verschenen zijn? Op deze pagina plaatsen we de nieuwste titels. 

Lin de Laat

STEKKEN MET KINDEREN

Dit boek is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor kinderen die nog geen ervaring hebben met stekken, is begeleiding door een volwassene fijn. Het is leuk om samen met planten bezig te zijn. Begin met een plant die je aanspreekt en voor je het weet staat het thuis of de school vol met mooie planten. Pas op! Het werkt verslavend. In het boek tref je veel leuke tips aan. Alles wordt eenvoudig uitgelegd. Lin de Laat is naast muziekdocente en auteur van prentenboeken tevens groenwerker. Ze heeft bij veel bloemisten gewerkt en haar huis staat vol met planten en stekjes. Dit is haar elfde boek en het eerste boek voor oudere kinderen. Haar hobby’s zijn muziek en planten / de natuur. Lin geeft graag boekpresentaties. www.lindelaat.nl

14,95

ISBN : 9789464495553

Verschijningsdatum : december 2022

Uitvoering : Hardcover

Marja Visscher

RARA DAT BEN IK

Rara woont samen met haar moeder Pietsie en haar vader Kreukel in een oude school. Pietsie is hoedenmaakster en geeft tekenlessen. Kreukel werkt in de milieustraat. Samen met haar vriendje Hicham beleeft Rara een spannend avontuur, wanneer een man zijn hond zomaar ineens achterlaat in het park. Vanaf die dag woont en slaapt hond Bas in het keukenkastje van de Oude School, wordt Rara verliefd en speurt ze met Hicham naar de man die Bas heeft achtergelaten. Krijgen ze de dader te pakken en waarom komt de burgemeester naar de Oude School? Dit is het vierde kinderboek van journaliste Marja Visscher (1951). Zij studeerde literatuurwetenschappen en schreef voor diverse kranten en tijdschriften.

14,95

ISBN : 9789464495737

Verschijningsdatum : december 2022

Uitvoering : Paperback

bottom of page