top of page

Veelgestelde

VRAGEN

Wat geven jullie uit?

Op het moment zoeken wij alleen jeugdverhalen van minimaal 20.000 woorden. We zijn (nog) niet op zoek naar prentenboeken. Heb je een leuk manuscript, stuur dat dan op naar info@uitgeverijsamnortherlake.nl. Lees wel eerst onze voorwaarden.

Is er wel behoefte aan een nieuwe kinderboekenuitgever?

Wij denken van wel. Uitgeverij Sam Notherlake is onderdeel van de al bestaande ClusterEffect groep en steunen de boodschap dat kinderen meer zouden moeten lezen. Wij willen dat stimuleren door leuke boeken uit te geven die aansluiten op de wensen van kinderen.

Moet ik betalen voor uitgave van mijn manuscript?

Nee, er gelden bij ons geen kosten voor de auteur. Behalve indien exemplaren voor eigen verkoop/distributie worden besteld.

Waar komt die bijzondere naam vandaan?

Leuk dat je dat vraagt! Het is een verbastering van de naam van de kleinzoon van de oprichter van onze uitgeverij. 

Is het mogelijk om eigen exemplaren te bestellen, voor b.v. eigen verkoop?

Dat is zeker mogelijk, maar let er wel op dat boeken in Nederland nooit onder de vastgestelde boekenprijs verkocht mogen worden, vanwege de Wet op de vaste boekenprijs. 

Recensie-exemplaren

Bij de introductie van je boek wordt door ons een persbericht gestuurd naar plm. 1.000 adressen. Recensenten kunnen aan de hand daarvan dan een boek of e-boek ter beoordeling bij ons aanvragen.

Lezers- en luisteraarsvragen voor onze auteurs

Het is belangrijk voor schrijvers om te weten wat men van zijn of haar boek vindt en vragen worden graag beantwoord. Vragen van lezers of luisteraard aan de auteurs kunnen bij ons worden per e-mail worden ingediend.

bottom of page