top of page

RECENSIES

Op deze pagina verzamelen we de recensies geschreven over onze boeken. Wil je ook een recensie schrijven, mail ons dan voor een recensie-exemplaar.

STEKKEN MET KINDEREN - Lin de Laat

Dankzij het boek ‘Stekken met kinderen’ leren kinderen met planten bezig zijn en de natuur te respecteren. Op een eenvoudige en speelse manier leren ze meer over planten. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan planten verzorgen en ze zien groeien? ‘Stekken met kinderen’ is een aanrader. Het is een leerrijk boek waar uw (klein)kind veel plezier aan zal beleven!

Het boekje is geschikt om op een speelse wijze kinderen de verzorging, namen, waterbehoefte etc. van kamerplanten te leren. En natuurlijk hoe je planten kunt stekken. Voor kleine kinderen moet het toch een hele belevenis zijn als het allemaal lukt en de nieuwe planten gaan groeien. Leuk om die dan bijvoorbeeld weer door te geven aan andere kinderen.

In heel Nederland komen steeds meer groene schoolpleinen. Ook in de klas en thuis zie je steeds vaker planten. Het is ontzettend leuk die te stekken, want dan zie je hoe die plant groeit en hoe je soms alleen al met een blad een nieuwe plant krijgt. Iedere plant heeft wel zijn eigen wijze van stekken. Als je dat niet goed doet, gebeurt er niets. Samen met je kind is het nog leuker om met de natuur aan de slag te gaan. Het is heerlijk om met je handen in de aarde bezig te zijn. Wist je dat planten goed zijn voor de luchtzuivering? En dat iedere plant een Latijnse naam heeft? Ontdek wat je nodig hebt om te stekken met je kinderen en hoe je dit aanpakt. Geniet van de voorpret én het stekken!

stekken met kinderen

14,95

ISBN : 9789464495553

Verschijningsdatum : december 2022

Uitvoering : Hardcover

Marja Visscher

RARA DAT BEN IK

rara dat ben ik

Rara woont samen met haar moeder Pietsie en haar vader Kreukel in een oude school. Pietsie is hoedenmaakster en geeft tekenlessen. Kreukel werkt in de milieustraat. Samen met haar vriendje Hicham beleeft Rara een spannend avontuur, wanneer een man zijn hond zomaar ineens achterlaat in het park. Vanaf die dag woont en slaapt hond Bas in het keukenkastje van de Oude School, wordt Rara verliefd en speurt ze met Hicham naar de man die Bas heeft achtergelaten. Krijgen ze de dader te pakken en waarom komt de burgemeester naar de Oude School? Dit is het vierde kinderboek van journaliste Marja Visscher (1951). Zij studeerde literatuurwetenschappen en schreef voor diverse kranten en tijdschriften.

14,95

ISBN : 9789464495737

Verschijningsdatum : december 2022

Uitvoering : Paperback

bottom of page