top of page

Onze

AUTEURS

Malies Vaz Nunes

Malies Vaz Nunes

Marlies Vaz Nunes (1953) is jarenlang werkzaam geweest als bioloog in Griekenland, Schotland, Engeland en Duitsland en woont sinds 2004 weer in Amsterdam. Als tiener schreef ze verhalen totdat school en de universiteit te veel tijd vergden. In de jaren 90 begon ze vanuit Engeland weer te schrijven. Intussen heeft ze meerder boeken gepubliceerd.

Noortje Noordermeer

Noortje Noordermeer

Noortje Noordermeer (1982) woont in Noordwijk met haar man, drie kinderen, twee katten, twee konijnen, een hamster en een heleboel garnalen. Dit ontroerende boek is haar debuut. Ze baseerde het verhaal op een ontmoeting met een jongen die vertelde dat zijn opa en oma in Zuid-Soedan wonen, het land waar hij is geboren.

Claudia Maser

Claudia Maser

Claudia Maser is een veelzijdige schrijver voor jeugdige en volwassen lezers.

Ingen Wagenaar

Ingen Wagenaar

Auteur van Wolvenwolken, eerste deel van De bende van tweeënhalf.

Aline Timmermans

Aline Timmermans

Aline Timmermans - van Herk wil graag boeken schrijven om te informeren over slechtziendheid.

Dani van Doorn

Dani van Doorn

Dani schrijft met plezier hedendaagse romans en chicklits, maar nog liever historische feelgoods die zich afspelen in Nederland of Engeland.

Sandra C. Hessels

Sandra C. Hessels

Sandra opereert als tekstschrijver onder de naam Creative Difference.

Folkert Oldersma

Folkert Oldersma

Folkert Oldersma is een jeugdboekenauteur die niets zo leuk vindt als verhalen verzinnen. Tijdens het schrijven droomt hij regelmatig weg en beleeft hij zelf de avonturen. Bij het schrijven van ‘Gamereis naar de prehistorie’ kon hij het dromen koppelen aan een favoriete interesse, namelijk die voor geschiedenis. Folkert woont in hunebedprovincie Drenthe in een straat waar grote zwerfstenen zo’n prehistorisch grafmonument vormen.

Jetty Hage

Jetty Hage

Jetty Hage (1949) is getrouwd en heeft zes kinderen, plus vijf kleinkinderen. Ze woont in Dinteloord (N-Br.). Haar hobby’s zijn verhalen schrijven, lezen, puzzels oplossen, zwemmen, handwerken en op haar keyboard spelen.

Rocio Calderon

Rocio Calderon

Ik ben Rocio. Ik woon in Almere en ik ben moeder van twee mooie jongens Chavez en Joaquin. Ik werk op de Zuidas in Amsterdam als receptioniste en naast mijn werk heb ik een grote liefde voor schrijven.

Marja Visscher

Marja Visscher

Marja Visscher (Rotterdam, 1951) is schrijver en journalist en was tot haar pensioen directeur van uitgeverij Deboektant.

Caro Hegt

Caro Hegt

Caro Hegt reisde met haar gezin over de hele wereld. Ze vertelde haar kinderen verhalen als ze moesten wachten op vliegvelden of treinstations.

Marcel Duits

Marcel Duits

Marcel is ondernemer en vader van twee jongens. 's Avonds voor het slapen gaan vertelt hij zijn kinderen ter plekke bedachte verhaaltjes.

Raymond Zachariasse

Raymond Zachariasse

Auteur en illustrator.

Selina Jansen

Selina Jansen

Selina Jansen is tekstschrijver en auteur van jeugdboeken. Als moeder van twee jongens en vrouw van een politieagent heeft ze altijd genoeg verhalen in huis. Selina heeft altijd een boek bij zich, in haar handen, in haar tas, thuis of op het werk ... Zonder boek is ze niet compleet. Selina geeft haar lezers een kijkje in net iets andere levens.

Koos Verkaik

Koos Verkaik

Koos Verkaik publiceert in verschillende landen (van de USA tot Nederland, van Griekenland tot India) en heeft meer dan 70 verschillende boeken op zijn naam staan. Hij is een meester in zijn genre: Magie, Mysterie en Avontuur en schrijft tal van series kinderboeken.

Lin de Laat

Lin de Laat

Ik ben muziekdocente (o.a. muziek op schoot) en auteur van kinderboeken.

Elsbeth de Jager

Elsbeth de Jager

Bezig zijn met taal is mijn passie!

Kirstin Rozema

Kirstin Rozema

Het moge geen verrassing zijn: ik ben auteur!

John Brosens

John Brosens

John Brosens (Vlissingen, 1946) is een Nederlandse schrijver van onder andere thrillers, kinder- en jeugdboeken. Af en toe publiceert hij poëzie onder het pseudoniem Adriaan Broos. Vanaf 2002 is hij fulltime auteur; daarvoor werkte hij in het onderwijs als onderwijzer, docent Engels en remedial teacher. Vanaf 2013 schrijft hij scenario's voor korte films.

bottom of page