top of page

AGENDA

Onze auteurs houden regelmatig ook boekpresentaties, waar je als lezer gratis bij kunt zijn om te luisteren naar interessante verhalen, en waar je misschien zelfs een handtekening kunt krijgen voor in je gekochte boek.  

Op deze pagina houden we alle presentaties, festivals etc. bij. 

DATA
Anchor 5
fantascifi festival

Waar: Ermelo

Wanneer: 27 januari 2024

Website: https://fantascifi.nl/

FantaScifi

Het thema van de verhalenwedstrijd 2024 is: Nederland 2084. Spannende, wonderbaarlijke en futuristische belevenissen in het jaar 2084; daar kunnen de mooiste verhalen voor bedacht worden!

Het doel van de Fantascifi boekenfestival is meer bekendheid te geven aan Fantasy- & SciFiboeken en beginnend schrijftalent kansen te bieden door middel van de verhalenwedstrijd in deze categorieën. We dagen schrijvers uit om een origineel en uniek verhaal te schrijven voor deze doelgroepen.

Anchor 4
juno kinderboekenprijs

Waar: Ermelo

Wanneer: 29 juni 2024

Website: https://junokinderboekenprijs.nl/

Juno Kinderboekenprijs
Ben je er ook bij?

Volgend jaar wordt de longlist van de deelnemende titels bekend gemaakt. Hierna gaat de jury zich beraden over de uiteindelijke winnaar.

De volgende uitreiking van de Juno Kinderboekenprijs is op 29 juni 2024 in het Zalencentrum te Ermelo. Het thema voor de schrijfwedstrijd die we hierbij organiseren is: Koffers gepakt? Gaan!

Anchor 3
bottom of page