top of page

AGENDA

Onze auteurs houden regelmatig ook boekpresentaties, waar je als lezer gratis bij kunt zijn om te luisteren naar interessante verhalen, en waar je misschien zelfs een handtekening kunt krijgen voor in je gekochte boek.  

Op deze pagina houden we alle presentaties, festivals etc. bij. 

DATA
voorkant.jpg
voorkant.jpg
Anchor 1

Waar: Puttershoek

Adres: boekhandel ‘Bij Arie’ in de Pieter Repelaerstraat 72

Wanneer: 11 februari 2023

Boekpresentatie 'Benjamin Franklin' en 'Rara dat ben ik'

Op zaterdag 11 februari a.s. signeert auteur Marja Visscher haar onlangs verschenen historische roman ‘Benjamin Franklin, de kracht van de attractie’ en daarnaast tevens het iets eerder bij ons verschenen kinderboek ‘Rara dat ben ik’. De signeersessie vindt plaats bij boekhandel ‘Bij Arie’ in de Pieter Repelaerstraat 72 te Puttershoek. Voor de vroege opstaanders is de auteur al om 10.30 uur aanwezig, maar geeft graag elke klant de kans de boeken met een handtekening van de auteur aan te schaffen en daarom zal zij aanwezig zijn tot 15.00 uur. Uiteraard staat zij open voor een gesprek met de lezers en beantwoordt zij graag vragen van lezers. Speciaal voor de kinderen signeert zij het kinderboek ‘Rara dat ben ik’ dat rijk is geïllustreerd met prachtige tekeningen van Ans van Ispelen.

logo-valentijnprijs.png
Anchor 2

Waar: Ermelo

Wanneer: 13 mei 2023

Valentijnprijs

De prijs met de meeste liefde. Ben je er ook bij?
 
Het volgende Valentijn Festival is op 13 mei 2023 in het Zalencentrum te Ermelo. Dan is het Wereld Cocktail dag en ons thema voor de schrijfwedstrijd die we voor dat Festival organiseren is dan ook: Beachclub Valentijn.

logo-juno.png
Anchor 3

Waar: Ermelo

Wanneer: 24 juni 2023

Juno Kinderboekenprijs
Ben je er ook bij?

Binnenkort wordt de longlist van de deelnemende titels bekend gemaakt. Hierna gaat de jury zich beraden over de uiteindelijke winnaar.

De volgende uitreiking van de Juno Kinderboekenprijs is op 24 juni 2023 in het Zalencentrum te Ermelo. Het thema voor de schrijfwedstrijd die we hierbij organiseren is: Zomervakantie.

hermes-thriller-award-zwart.png
Anchor 4

Waar: Ermelo

Wanneer: 7 oktober 2023

Hermes Thriller award

A new thriller is born. Ben je er ook bij?

In augustus zal de shortlist bekend worden gemaakt, waarna de jury zich gaat beraden over de uiteindelijke winnaar.

De uitreiking vindt plaats op zaterdag 7 oktober 2023.

bottom of page